Luten banorët e dy rrugëve ku po punohet që të bëjnë lidhjen në rrjetin e ujësjellësit

0

lKëshilli i Fshatit Smirë lut banorët e Rrugës “Arif Arifi” ku po rregullohet trotuari si dhe tê rrugës alternative Smirë-Viti, e cila po zgjerohet, qê të bëjnë kyçjen individuale në rrjetin e ujësjellësit. Kyçja e mëvonshme do të shmangte dëmtimin e infrastrukturës së këtyre dy projekteve që po financohen nga buxheti i Komunës së Vitisë.

Për të bërë kyçjen mund të thirrni kompaninë e kontrakuar për këtë qëllim “Kushtrimi-NM” nê tel: 044 783 415.

 

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara