Foto lajm: Pastrohet Rr. “Metush Ibrahimi”

0

Disa banorë të lagjes, nga familja Shabiu, duke pastruar Rr. “Metush Ibrahimi”, në Smirë.  Ata larguan mbeturinat, kryesisht ambalazhe të pijeve dhe ushqimeve si dhe hoqën shkurret dhe barojat e tepërta skaj rrugës. Ky gjest u përshëndet nga banorët tjerë, pasi lagjja u zbukurua në prag të Festës së Fitër Bajramit.

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara