Kati i parё i shtёpisё sё ku ka banuar Berat (Kadri) Berati me familje ёshtё  djegur nga zjarri i papritur, kurse janё  dёmtuar edhe katet tjera. Pёr fat tё mirё askush nuk ka pёsuar. Zjarrfikёsit kanё intervenuar por nuk kanё arritur tё shpёtjnё orenditё dhe pajisjet qё i ka pasur Brenda, sepse zjarri ёshtё pёrhapur shpejt. Nuk dihen shkaktarёt e saktё, por dyshohet se zjarri u  shkaktua nga rryma elektrike.

Berati dhe katёr anёtarё tё familjes, janё vendosur tek vёllai i tij derisa tё bёjё njё zgjidhje pёr renovimin e shtёpisё sё djegur.

Leave A Reply