Banorët e rrugëve “Jonuz Ramadani” dhe “Rruga e Shkupit”, në Smirë, dhe jovetëm ata, do ta kenë më të lehtë qarkullimin. Ato janë shtruar me asflat nga buxheti komunal i Vitisë.Të dyja këto rrugë kanë gjatësi prej 1000 metrash.

Banorët janë shprehur falënderues për këtë investim, kurse udhëheqësit komunalë kanë shrpehur përkushtimin e institucioneve lokale për përmirësimin e infrastrutkurës dhe jetës së qytetarëve.

1 Koment

  1. Bedri Ramadani on

    Urime Rrugën, Urime Vitin e Ri 2016,Falemenderit Komun Per Asfaltimin e Rruges,e Cila ja Letson Jeten Banorëve te Fshatit Smirë.Pershendetje Nga Gjermanija.Bedriu me Familje.

Leave A Reply