Mёrgimtari smiras Arsim (Mustafё) Jahiu, ka shpёrndarё sot 15 pako ushqimore dhe dhurata pёr 15 familjё nё nevojё nё fshatin Smirё. Ai tha se e ka  ndier obligim moral qё tё solidarizohet me ato familje nё mёnyrё qё tё gjithё ta presin festёn tё gёzuar.

Leave A Reply