Familja Zuka  u ka shprehur mirёnjohje dhe falёnderim publik  tё gjithё mёrgimtarёve qё ndihmuan me mjete financiare me rastin e vdekjes sё Faredin Zukёs, sidomos  shoqatës  “ SMIRA“ dhe Individëve në Gjenevё, të cilët me kontributin e tyre ua lehtësuan barrën e dhembjes shpirtërore dhe materiale pas vdekjes së Faredinit.

Lista e dhuruesve:

Ilir zuka, Musa Rrahmani, Avni Rrahmani, Ramadan Rrahmani,, Abdurrahim Rrahmani, Naser Rrahmani, Shaban Rrahmani, Mustafё Rrahmani, Izjadin Nuredini, Sadri Quni, Sali Salihu, Mentor Hyseni, Lah Jashari, Samet Bajrami, Mifail Ymeri, Fadil Ademi, Driton Ahmeti, Ekrem Quni, Mustafё Ademi, Haxhi Sali Quni, Musa Salihu, Halime Zuka-Tushi, Shqipe Zuka Hyseni, Ramiz Hasani, Metush Misini, Naser Hajrullahu, Lulzim Iseni, Kemajl Zuka, Agim Arifi, Person anonim, Kemajl Salihu, Agim Ramadani, Mejdi Shabiu Gjylekar, Bajram Elezi Gjilan, Arsim Rashiti Kabash, Remzi Ibrahimi Kabash, Aziz Emini Goshicë, Muhabi Mehmeti Remnik

Leave A Reply