Smirakёt nuk ndalen me aksione solidare pёr familjet nё nevojё. Me tё pёrfunduar aksioni pёr ndёrtimin e shtёpisё pёr Zeqir Arifin, menjёherё filloi aksioni i ri pёr ndёrtimin e sbhtёpisё pёr familjen e Nazmi Hasanit. Kryetari i komisionit, Mentor Ibishi tha se ndërtimi i shtëpisë do të fillojë menjëherë.

Tё pranishmit nё takim kanё filluar mbledhjen e fondeve dhve janё zotuar pёr tё ofruar mjeshtёrinё dhe material:

-Granit Avdyli  100 €

-Afrim Salihu  100 €

-Nderim Bajrami ofron punёn e dorёs pёr instalimin e  rrymёs elektrike

-Nexhat Imeri  100 €

-Kema Plast ofron derёn e hyrjes

-Familja Rrahmani  e Mulla Shabanit. 500 €

-Bujar Hasani ofron pllakat pёr banjo

-Osman Sejdiu ofron mjeshtёrinё pёr themelet

-Ismajl Jahiu  100 €

-Zahir Avdyli merr pёrsipёr suvatimin dhe fasadimin e brendshёm

-Muhabi Pllanina 100 €

-Idriz Arifi 50 €

-Fatmir Hasani 50 €

-Shkёlzen Imeri 150 €

-Xhafer Berati merr pёrsipёr vendosjen e llamarinёs

-Bekim Azizi   50 €

-Beni Impex  200 €

-Bashkim Shasivari-Pozheran 100 €

-Migros ofron betonin pёr dy pllakat dhe mobiljet pёr shtёpi

-Muzafer Avdyli   500 Sfr.

-Avdyl Hyseni-Shushtё      100 €

-Arben Hyseni       100  €

-Osman Beqiri  150 €

-Muharrem Avdyli 50 €

-Ekrem Quni, Gjenevë  1000 Sfr

-Bardhyl Ibishi  200 €

-‘Eko Plast’-Smirё ofron njё dritare  pёr dhomё

-“Gado Group’-Viti, ofron njё dritare pёr dhomё

-“Urimi Plast’-Goshicё, ofron njё dritare pёr kuzhinё

-Astrit Maliqi-Goshicё, ofron tri dyer tё dhomave.

-“Hamiti Company”-Drobesh, ofron 30 metra kub zhavorr për mbushjen e themeleve.

-Hasan (Hysen) Hasani  200 €

-Firma ‘Bleri’-Viti    50 €

-Nezir (Qahil) Hasani       300 €

-Muhamet (Shiqeri) Murtezi  100 €

-Arif (Shiqeri) Murtezi   100 €

-Auto shkolla ‘Blerimi’   100 €

-Ekrem (Qamil) Hasani  200 €

-Shpejtim Ibishi    50 €

-Muzafer Rexhepi 50 €

-Ibrahim Azizi    100 €

-NPSH ‘Smira’, merr pёrsipёr shtruarjen e ibёrcukit.

-Sali (Rexhep) Hasani 100  €

-Driton Ahmeti, Gjenevë   100 Sfr

-Mentor (Selman) Hyseni,  Gjenevë  200 Sfr

-Vebi Ismajli, Brod  100 €

-Bujar Rashiti, Drobesh, ofron punën e dorës për gypat e ujit dhe kanalizimit

-Ideal Plast, Smirë,  jep një dritare për dhomë

-Rrahim (Fehmi) Sejdiu   100 €

-Sali Memeti, Beguncë   50  €

-Bedri Sejdiu     100 €

-Betonjerka ‘Gentriti’, Ramnishtë ofron  5 metra kub beton.

-Argjendaria “Blindi”, Viti  50 €

-Butiku “Capone”, Viti  200  €

-Bafti Baftiu   50 €

-Musa Salihu  100 €

-‘Drita Com’- Drobesh  ofron 1 dritare te banjos

-Nazim Sejdiu 100 €

-Arben (Hamëz) Sejdiu   150  €

-Metush (Hasan) Misini  100 €

-Mensur Selimi 20 € dhe transportin gratis të 30 metra kub beton

-Cafeteria “Baron”-Viti, 20 €

-Besim Shema-Gërmovë  100 €

-Bekim (Rahim) Avdyli  300 Sfr.

-Miral Shabani   100 Sfr

-Mensor (Mifail) Avdyli     200  €

-Basri Pajaziti ka marrё pёrsipёr laminatin (punёn  e dorёs dhe materiali)

-Hyzri Xheladini   100 €

-Hetem Xheladini    100 €

-Liridon Krasniqi-Germove (futbollistr i kombetares se Kosoves)  50 €

-Faton Salihu-Ferizaj     50 €

-Muhamet (Remzi) Haziri    100  €

-Xhavit Sahiti   20 €

-Astrit Shabiu  20 €

-Fitim Ibishi    50 €

-Sadulla Hetemi-Mogillë  60 €

-Selajdin Syla   100 €

-Kadri Maliqi 170  €

-Liki Tours 100 €

-Besnik (Muzafer) Rexhepi 100 €.

-Nexhat (Shaqir) Ibrahimi 100 €

-Izjadin Nuredini 100 €

-Ndermarrja “Elita” nje palete ngjites rrafshues

-Xhelal (Sabri) Salihu  100 €

-Kemajl (Shefki) Salihu 100 €.

-Familja e Isuf Demirit 200 €

-Agim (Fetah) Pajaziti 100 €

 

Tё gjithё ata qё dёshirojnё tё ndihmojnё  mund tё lajmёrohen tek kёta persona:

Mentor Ibishi-kryetar i komisioni     044 249 876

Granit Avdyli-anёtar 044786659

Afrim Salihu-anёtar  044 195 748

Kemajl Murtezi-anёtar      044 135 602

Florent Ymeri-anёtar       044 194 244

Njazi Fejzullahu-anёtar  044 123 354

Selajdin Syla-anёtar  045 435 000

Ramadan Rrahmani-anёtar  049 200 354

Jakup Demiri-anёtar           044 995 884

Musa Bajrami-anёtar

Nebi Zuka-anёtar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply