Dy tabela të vendosura në një shtyllë, tregojnë  rrugët ‘Hysni Salihu’ dhe ‘Zukë Zuka’, në Smirë. Tabelat  po vendosen në të gjitha fshatrat dhe në vet qytetin e Vitisë, pas miratimit të emërtimeve  të rrugëve  nga Kuvendi Komunal.

Leave A Reply