Po vazhdojnё punimet pёr ndёrtimin e shtёpisё pёr familjen e Zeqir (Sali) Arifit nё Smirё. Smirasit dhe vullnetmirё e miq jashtё fshatit, pёrveç ndihmёs financiare po tregojnё solidaritet edhe nё forma tjera duke ofruar punёn e dorёs dhe duke koordinuar kёtё aksion vullnetar.

 

Leave A Reply