Kryetari i Kёshillit tё Fshatit Smirё, Afrim Salihu dhe arsimtari i Edukatёs Fizike, Shaqir Ibrahimi, duke mirёmbajtur, tё mёrkurёn, nё temperaturё mbi 30° C, hapёsirat publike pёrskaj rrugёs ‘Metush Ibrahimi’, nё Smirё.

Leave A Reply