Kёshilli i Fshatit Smirё  prej sot ka edhe vulёn e vet, dhuratё nga bashkёvendasi ynё Ramadan Rrahmani.  Padyshim, se elementi kryesor  nё vulё ёshtё labirinthi i Smirёs i njohur tashmё nё gjithё Kosovёn. Pёr formёn dhe dukjen e vulёs ka vendosur mё herёt Kёshilli i Fshatit Smirё.

 

1 Koment

  1. Zijadin sylejmani on

    Urime vulen.Falenderoj Ramadan Rrahmanin per kete dhurate,por pershendetja dhe falenderimi me i madh i takon ideatorit te kesaj vule. Me pelqeu shum.

Leave A Reply