Zeqir (Sali) Arifi nga Smira ndihej tё  hёnёn mirё si asnjёherё mё parё. Ai po pёrjetonte njё nga ditёt mё tё gёzueshme tё jetёs sё tij. Bashkёvendasit, tё ndihmuar edhe nga miq e vullnetmirё tjerё, po ia ndёrtojnё shtёpinё e re. Deri tani Zeqa jetonte nё njё shtёpi tё vjetёr nё kushte tё vёshtira. Ai i ka falёnderuar  nga zemra ata qё inicuan kёtё aksion dhe tё gjithё qё e ndihmuan nё forma tё ndryshme.

Urime tё gjithёve!

1 Koment

  1. Zijadin sylejmani on

    Pershendes iniciatorin dhe te gjithe ata qe kontribojne ne realizimin e kesaj vepre kapitale per familjen e Zeqir Arifit. Uroj qe te ju shkojne punet mbare ne ndertimin e kesaj shtepie.

Leave A Reply