Halil (Bushat) Zuka, Marigona (Arsim) Ahmeti dhe Qëndrim (Izer) Zuka, janë fituesit e lojës shpërblyese të organizuar nga www.fshatismire.com për finalen Juventus-Barcelona.

Këta tre të parët e kanë qëlluar rezultatin e saktë të ndeshjes (1:3) dhe kanë fituar fanela komplet sportive të klubeve të tyre të preferuara, të cilat ua ka dhuruar portali i Smirës.

Ju faleminderit të gjthëve që morët pjesë në lojë!

Leave A Reply