Këshilli i Fshatit Smirë ka nisur më 8 qershor 2015 aksionin për mbledhjen e  mjeteve financiare për ndërtimin e shtëpisë së re për Zeqir (Sali) Arifin.

Zeqa ka probleme shëndetësore dhe aktualisht nuk është në gjendje të punojë, kurse familja e tij ka nevojë për ndihma,  e sidomos për një shtëpi të re.

Personat dhe firmat që kanë kontribuar me mjete financiare:

-Mustafë Ademi……………………………………….2000 €

-Hyzri Ademi…………………………………………….500  €

-Sabri Ajeti…….…………………………………………..500 €

-Shkëzen Imeri…………………………………………….200 €

-Turneu humanitar i Vitit të Ri 2014…………….200 €

-Nexhmedin Haliti  (Beguncë)……………………..100 €

-Shaqir Çerkini      (Zaskok-Gjenevë)……………200 Sfr

-Florent Ymeri……………………………………………500 €

-N.T.P “Smira”…………………………………………….500 €…vazhdon

-Driton (Muhabi) Ibrahimi………………………….600 Sfr

-Afrim (Nezir) Ramadani………………………………200 €

-Granit Aliu (Viti)………………………………………….20 €

-Irfan (Isuf) Demiri……………………………………..600 €

-Nexhat Imeri……………………………………………..500  €

-Mërgim Dika……………………………………………..200 sfr

-Ibush Sahiti………………………………………………..200  €

-Muhabi Ferizi……………………………………………100 €

-Safet Pajaziti………………………………………………..50 €

-Ismajl Jahiu……………………………………………….100 €

-Muzafer (Avdulla) Avdyli-Zvicer………………….500 Sfr

-Shahadije Selmani-Veliu…………………………….100 €

-Njazi Emërllahu-Vërban……………………………….50 €

-Xhevat Halili, Vërban (Gjenevë)……………………..200 Sfr

-Bardhyl Ibishi………………………………………………….200 €

-Hasan (Idriz)Ahmeti………………………………………300 €

-Blerim (Muhamet) Halimi, Smire-Viti………….100 €

-Adem Haziri…………………………………………………20  €

-Mario Guntzel.-Vilingen, Gjermani………………………….50 €

-Fatlum Krasniqi, (Bardh i Vogel, Fushe Kosove)- Gjermani……..50 €

-Lavdim Ramadani, Komogllavë (Gjermani)……………………..50 €

-Xheladin Frangu, Sllatinë e Ulët (Gjermani)…………………….50 €

-Amir  Korca, Gjilan…………………………………………………..50 €

-Besim Bytyqi, Sllovi-Llipjan………………………………………..50 €

-Valon Frangu, Sllatinë e Ulët……………………………………..50 €

-Avdush Krasniqi, Bardh i Vogël-Fushë Kosovë (Gjermani)…..50 €

-Feri Imeri………………………………………………………………50  €

-Nazif Imeri……………………………………………………………..50  €

-Faton Selmani…………………………………………………………50 €

-Bujar Rexhepi…………………………………………………………250 €

-Enver Azemi…………………………………………………………200 Sfr

-Naser Sejdiu, Remnik (Gjeneva)……………………………..100 Sfr

-Agron Selmani, Sadovine e Jerlivre (Gjeneva)……………50 Sfr.

-Atalai Bal (Turqi-Gjeneva)……………………………………….100 €

-Arton Selimi (Germove-Gjeneva)…………………………………20 Sfr.

-Riadi Hasani (Tunizi-Gjeneva)……………………………………30 Sfr.

-Rrahman Miftari (Kumanove-Gjeneva)………………………100 Sfr.

-Nuredin Haziri (Kumanove-Gjeneva),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,50 Sfr.

-Rrahim Terstena (Sllakovc-Gjeneva)……………………………..50 Sfr.

-Biter Stlefi (France-Gjeneva)………………………………………..20 Sfr.

-Kazano Andrej (Moldavi-Gjeneva)………………………………..10 Sfr.

-Bashkimi (Kacanik-Gjeneva)………………………………………..20 Sfr.

-Zekirja Berisha (Shkup-Gjeneva)…………………………………..60 Sfr.

-Jeton Brahushi (Sllakovc-Gjeneva)…………………………………50 Sfr.

-Fadil Jetishi………………………………………………………………….50 €

-Nijazi Zuka……………………………………………………………………100 €

-Brahim Zuka…………………………………………………………………100 €

-Arton Zuka……………………………………………………………………100 €

-Astrit Shabiu………………………………………………………………….50 €

-Luan Muharremi (Trestenik) -Bern……………………………….200 Sfr.

-Arben Dajki (Radivojc)-Gjeneva………………………………….50 Sfr.

-Musa (Jahi) Salihu……………………………………………………….600 €

-Enis (Arif) Arifi…………………………………………………………..100 Sfr

-Ismet Mjaku………………………………………………………………..50 Sfr

-Arton Jetishi……………………………………………………………….50 Sfr

-Izjer Ademi…………………………………………………………………200 Sfr

-Mentor (Selman) Hyseni……………………………………………….200 Sfr

-Burim (Naser) Hyseni………………………………………………………50 Sfr

-Fadil Ademi-Nyon……………………….. ………………………………..200 €

-Sali (Nazmi) Salihu………………………………………………..100 Sfr+50 € .

-Fadil (Bushat) Imeri………………………………………………………100 €

-Blerim (Sahit) Mehmeti……………………………………………………50 €

-Ganimete (Rrahim) Avdiu………………..,……………….,100 Sfr

-Metush Misini…………………………………………………….50 €

-Veda Renovim, Goshice…………………………………….100 €

-Mustafe Osmani………………………………………………200 €

-Jahi Sejdiu………………………………………………………100 €

-Xhelal Ademi, Mogillë…………………………….. …………50  €

-Haxhi Izet Hetemi……………………………………………..100 €

-Idriz Arifi………………………………………………………….50 €

-M. Sommer, France…………………………………………..150 €

-Hevzi Avdullahu, fshati Shurdhan-Gjilan……………..20 Sfr

-Giner (Hysni) Hyseni…………………………………………200 €

-Mustafe (Muhamet) Hyseni……………………………….100 €

-Blendi (Musafer) Ramadani…………………………………150 €

-Seladin (Hashim) Syla…………………………………………300 €

-Ilir Jetishi………………………………………………………………50  €

-Mensur (Mifail) Avdyli……………………………………………300 €

-Halim (Godeni) Kabash……………………………………………10 €

-Besnik Bislimi………………………………………………………..100 $

-Kemajl Salihu………………………………………………………..100 €

-Misrete Ibrahimi-Demiri…………………………………………50 €

-Xhevat Ibrahimi (Pllanina)………………………………………50 €

-Feime Ibrahimi………………………………………………………50 €

-Samet Imeri………………………………………………………….300 €

-Musa Bajrami………………………………………………………..100  €

-Enver Hyseni………………………………………………………..100 €

-Hyzri Xheladini…………………………………………………….100 €

-Muhamet Gjemajlaj, Kline (Manheim)……………………100 €

-Orhan O.N, Turqi (Manheim)………………………………..100 €

-Halit El-Zahin, Liban  (Manheim)…………………………………….100 €

-FLamur Ymeri……………………………………………………………100 €

-Anes (Avdi) Bajrami………………………………………………….200 €

-Valon Ymeri……………………………………………………………..100 €

-Visual Media………………………………………………………………50 €

-Migjivere (Sadik) Rexhepi……………………………………….100  €

-Xhevat (Sadik) Rexhepi…………………………………………………….200 €

-Ahmet Sejdiu……………………………………………………………..50 €

-Adem Ferizi……………………………………………………………..100  Sfr

-Enver Ismajli……………………………………………………………100 €

-Ejup Ahmeti…………………………………………………………..100 €

-Familja Rrahmni (e Mulla  Shabanit)………………………..500 Sfr

-Fitim Ibishi………………………………………………………………..70 €

-Mirali Shabani………………………………………………………..200 Sfr

-Bafti Avdiu……………………………………………………………….50  €

-Avni (Sali) Imeri……………………………………………………….50 €

-Besnik (Metush) Bajrami…………………………………………..50 €

-Sadik BIslimi (Gjylekar)…………………………………………….100 €

-Kadrije Bislimi  (Gjylekar)…………………………………………….50 €

-Magbule Bislimi (Gjylekar)……………………………………………50 €

-FAtime Bislimi  (Gjylekar)…………………………………………….140 €

-Velije Bislimi (Gjylekar)……………………………………………….100 €

-HAzir Bislimi (Gjylekar)………………………………………………110 €

-Amire Bislmi  (Gjylekar)………………………………………………..50 €

-Izjadin Arifi………………………………………………………………..50 €

-Ahmet Demiri…………………………………………………………..100 €

-Hajriz Ibrahimi………………………………………………………….100 €

-Berat Halili (Skifteraj)………………………………………………..50 €

-Agim Hasani…………………………………………………………..100  €

-Art Pojekt………………………………………………………………100   €

-Beni Impex……………………………………………………………200  €

 

Personat dhe firmat që kanë ofruar material dhe shërbime:

-Betonjerka “Gentriti”-Ramnishtë, ka ofruar beton në vlerë  400 €

-“Cufa Com”-Viti, ofron beton ne vlere 275 euro

-Mensur Selimi,  bëri rrënimin e shtëpisë së vjetër dhe përgatitjen e terrenit për shtëpinë  e re.

-“Inter Com”  vendosi të gjitha dritaret të shtëpisë

-“Bau Metal”-Kabash,  ka dhënë parapetat e mureve dhe ulluqet.

-Firma “Parketi” me pronar Bejtulla Aliu nga Remniku  ofroi punën e dorës për shtrimin e ibercukit.

-Kema Plast’-Smirë, ka ofruar derën e hyrjes së shtëpisë.

-Sami Mjaku nga Sllatina e Ulët merr përsipër rregullimin e kubezave të  betonit dhe dheun për mbushjen e oborrit/

-‘Ariani Plast’, Viti, ofroi derën e banjos

-Shefqet Rexhepi ofroi ngjyre per shtepi ne vlere 400 €

-Nderim (Naser) Bajrami, beri punën e dorës per instalimin e rrymës

-Lulzim Mehmeti ofroi punën e dorës për instalimin e rrjetit te ujit

-‘Hamiti Construction’ ofroi  gratis shtyllat për pllakat e betonit

-Mobilieria ‘Mefa’ nga Sllatina ofroi nje kuzhinë standarde

-Ramadan (Bajram) Hasani nga Smira i cili jeton në Gjilan ka siguruar komplet pllakat e banjos dhe tavolinën e bukës.

-Arianit Ademi ka  blerë një frigorifer në vlerë 150 €

-Arton Ademi ka blerë  pajisje për kuzhinë në 100 Sfr

-Lah Jashari ka blerë shporetin elektrik

– Ndërmarja “Migros” ka bërë mobilimin e shtëpisë në vlerë 2150 €.

 

 

-Personat që janë lajmëruar për ndërtimin e shtëpisë:

Osman Sejdiu, Miftar Misini dhe Rashit Misini kanë punuar themelet e shtëpisë

Muhabi Pllanina, ka ofruar punën e dorës për muratimin dhe shtyllat  e katit të parë

Ibush Sylejmani ka punuar shtyllat e katit të dytë.

Safet Pajaziti, Gazmend Hyseni, Albanor Imeri, Enver Demiri, Shaban Imeri, Florent Ymeri, Nexhmedin Imeri, Xhavit Salihu (Gërmovë), kanë bërë muratimin e katit të dytë.

-Fatmir Hasani, ka ofruar punën e dorës për pllakën e dytë

-Hamdi Misini, ka ofruar punën e dorës për  kulmin.

-‘Smira Mermer’, ka ofruar mermerin per dritare, edhe pse ka ndihmuar edhe me mjete financiare.

 

 -Personat që janë lajmëruar për suvatim:

Shemsedin Bajrami

Jeton Sylejmani

Isuf Ramadani

Zahir Avdyli

Imer Beqiri

Nazmi Hasani

Fetah Hyseni

 

Të gjithë ata që duan të ndihmojnë, mund të lajmërohen tek këta persona:

Mustafë Ademi,      +41 78 866 61 79,  në Zvicër

Irfan Demiri,           +49 17 331 09 024, në Gjermani

Sabri Ajeti                +49 17 736 26 764, në Gjermani

Avdi Bajrami           +49 17 622 89 71 08, për rrethin e Manheim-it

Naser Zuka,            +49 66 41 222 504, në Austri

Afrim Salihu                      044/195-748, në Smirë

Florent Ymeri                   044/194-244, në Smirë

Njazi Fejzullahu                044/123-354, në Smirë

Arben Ibishi                     044/228-001, ne Smire

Zylfi Zuka                           044/312-592, në Smirë

Jakup Demiri                    044/995-884, në Smirë

Izer Zuka                           044/211-095, në Smirë

Leave A Reply