Falë vullnetit të mirë të Haxhi Ali (Metush) Fejzullahut nga Smira me vendbanim në Shkup, xhamia e Smirës do të ketë ambient më të ngrohtë për besimtarët gjatë ditëve të ftohta. Ai për këtë tempull ka dhuruar nxemjen elektrike në dysheme, e cila është instaluar menjëherë.

2 Komente

  1. E falemnderojm haxhi Alijen per kontributin te cilin e dha e All-llahu e shperbleft me te mira ne kete dunja e ne Ahiret inshaAllah

  2. zijadin sylejmani on

    Ju lumte Haxhi Ali.Eshte veper e cila duhet cmuar dhe falemderuar publikisht.Zoti Ju shperblefte.

Leave A Reply