Foto lajm: ‘Migros’-i  si jeta juaj

Salloni i Mobiljeve ‘Migros’ nga Smira ka shtuar hapësira të reja të biznesit. Nga 1 nëntori, kjo kompani ka hapur sallonin e ri të mobiljeve me sipërfaqe mbi 4000 metra katrorë, në rrugën Ferizaj-Prishtinë, në Qagllavicë.  Kjo pikë e shitjes do të jetë edhe një mundësi më shumë për konsumatorët, që të mobilojnë hapësirat e tyre të banimit dhe të punës, sipas mënyrës së jetës, mu si sllogani i ‘Migrosit’: ‘It`s how you live’ (Është se  si jetoni).

2 Komente

  1. Zijadin Sylejmani on

    Pershendetje nga Zijadini – Shkup. Ju uroj hapjen e keti salloni te ri, Ju uroj pune te mbare e suksese te reja ne biznesin Tuaj.

  2. Ramadan Rrahmani on

    Urime hapjen e ketij salloni , niherit shpresoj te vazhdoni edhe me hapjen e pikave te tjera te shitjes suksese ne te ardhmen

Leave A Reply