Grupi i grave të Vitisë, do të organizojë në Smirë një ligjëratë me temën ‘Vetëdijesimi i grave për kancerin e gjirit’.  Ftohen gratë dhe vajzat e Smirës që të marrin informacione, sepse zbulimi i hershëm i kësaj sëmundjeje do të thotë shpëtim i jetës.  Do të ligjërojnë Dr. Xhilsime Qamili, Dr. Vjollca Kadolli, Dr. Vjollca Duriqi-Pira. Ligjërata do të mbahet nesër më 24 tetor nga ora 11:00, te shkolla e fshatit.

 

Leave A Reply