Faqja e të gjithë smirasve kudo që jetojnë prej sot ka pamje të re. Falë punës vullnetare dhe të palodhshme të ekipit në përbërje: Fidan Ferizi, Zeqir Halili dhe Tefik Salihu, tanimë kjo platformë e informimit dhe kjo vegëz e lidhjes sonë është bërë akoma më e mirë, më funksionale, por edhe me pamje më të bukur dhe më moderne në aspektin estetik dhe profesional.

Faqja www.fshatismire.com akoma vazhdon të mbështetet nga ju sepse në muaj ka rreth 10 mijë shikime. Kjo na obligon që të vazhdojmë punën tonë vullnetare për aq sa dijmë dhe arrijmë të ndajmë kohën tonë për t`ju mbajtur të informuar për cdo gjë që ndodh në fshat dhe më gjerë.

Fshati Smirë

3 Komente

  1. Zijadin Sylejmani on

    Vertet faqja e Smires eshte nje pike e bashkimit te te gjithe smirasve kudo qe jane. Une nuk do te kisha thene asgje me teper ,vetemse Ju kisha lute ( edhepse nuk ehte lehte ) ta mbani dhe te vazhdoni me kete pune vullnetare aq sa keni mundesi. Une si Kryetare i Shoqates ” Smira Dardane ” nga Shkupi ne emer te te gjith smirasve nga Shkupi Ju pershendes dhe sinqerisht Ju falemderojme per punen qe po e beni.

Leave A Reply