Po rritet përditë numri bashkëfshatarëve dhe kompanive që po kontribuojnë për aksionin e shkollës për ndërtimin e depos së druve dheÂÂ rrethojës së oborrit. Së fundi me mjete financiare kanë ndihmuar:

Ramush Azemi 100€
Bajram Idrizi 100€
Mirali Shabani 100€

Fevzi Ibrahimi 50€
Bedri Sahiti 50€
Bardhyl Ibishi 50€
Muhabi Ferizi 50€

Samet Sahiti 20€
Basri Xheladini 20€
Sabri Sahiti 20€

Misin Misini 10€
Kjani Ibishi 10€
Arsim Halili 10€
Shpejtim Ibishi 10€

Aksioni ka nisur më 6 korrik 2014, pasi Këshilli i shkollës, në bashkëpunim me Këshillin e fshatit e panë të nevojshme zhvendosjen e depos së druve dhe vendosjen e rrehojës së oborrit. Deri tani janë dhënë vullnetarisht 3435 euro. Të gjithë ata që dëshirojnë të kontribuojnë për këtë aksion mund të lajmërohen tek njëri nga anëtarët e komision në përbërje: Bahri Zuka,Kemur Mustafa,Izijadin ÂÂ Ahmeti,Agim Hasani dhe Imri Sahiti.
Listën e plotë të kontribuesve mund ta gjeni në: http://fshatismire.com/?p=4183

Leave A Reply