Me iniciativë të Nexhat Ibrahimit, u organizua një aksion për mbledhjen e mbeturinave dhe pastrimin e skajeve të rrugës nga barojat. Dhjetëra banorë tëlagjes  iu përgjigjën ftesës dhe gjatë tërë ditës punuan pa kursyer veten. Lagjja mori pamje të bukur në prag të Festës së Bajramit.

Leave A Reply