Enveri mireKomanda e Brigadës 128, të ZOP, e ka nderuar me mirënjohje luftëtarin e UÇK-së bashkëvendasin tonë, Enver Arifi për kontributin e tij të dhënë në luftën për çlirimin e Kosovës, në vitin 1999.

‘Mirënjohje për Enver Arifin, epror ushtarak, Brigada 128 ZOP, për kontributin e dhënë në shërbim të atdheut, në kuadër të UÇK-së ‘, thuhet në këtë dokument, të nënshkruar nga komandanti i kësaj brigade, nënkolonel Ruzhdi Saramati.

Enver Aifi, kishte lënë jetën në Gjermani dhe u ishte bashkuar radhëve të UÇK-së. 

Leave A Reply