GIMI NE GJAKOVE

Agim Agushi vazhdon me sukseset e tij në zhonglim me top. Më 31 maj 2014, në Gjakovë ai vendosi rekord t ë ri, duke ecur prapa dhe duke goditur topin me kokë. Ai eci mbrapa me top në kokë në distancë 4220 metra, në kohën prej 1 orë 31 minuta, 35 sekonda e 15 të qindtat. 

Leave A Reply