PORTAT MIRALIU

Mërgimtari smiras Mirali Shabani sërish ka ndihmuar shkollën e mesme të ulët ‘Dëshmorët e 5 Prillit’.

Kësaj here ai ka dhuruar dy porta të vogla për futboll. 

Miraliu, kohë më parë shkollës i ka dhuruar 25 topa futbolli dhe 200 euro.

Leave A Reply