vlora hasaniProfesoresha Vlora Hasani nga Smira është kandidate për deputete në Kuvendin e Kosovës. Ajo në zgjedhjet e 8 qershorit, do të garojë në listën e AAK-së.
Aktualisht është profesoreshë e Gjuhës Angleze në gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti.

BIOGRAFIA:
Vlora Hasani, u lind më 05.02.1976 në Suharekë.Shkollën fillore dhe të mesmen-gjimnazin i mbraoi në vendlindje.Studimet i mbaroi në Fakultetin e Filologjisë-Gjuhë dhe Letërsi Angleze.Përveq kësaj, ajo ka studiuar edhe në Fakultetin Juridik. Aktualisht është duke i ndjekur studimet për Master për Marëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin e Prishtinës-Fakulteti Juridik. Në vitin 2002 ajo e filloi punën si profesoreshë e Gjuhës Angleze në gjimnazin “Kuvendi i Lezhës” në Viti, ku punon aktualisht. Paralelisht me punën në gjimnaz, në vitin 2004-2005 ajo ka punuar edhe në kolegjin “Aga Xhite” në Ferizaj si mësimdhënëse. Përveq gjuhës angleze, që e zotëron shkëlqyeshëm, ajo e njeh edhe italishten.Vlora Hasani është e martuar me Bashkim Hasanin dhe ka dy fëmijë, një djalë e një vajzë.

Leave A Reply