LAP TOPIFalë ndihmës së mërgimtarëve smiras, faqja e Smirës arkiva.fshatismire.com, është pajisur me një Lap-top të modelit HP Elite Book 6930p. Ky mjet i domosdoshëm i punës është blerë nga mjetet financiare që Kryesia e smirasve në Gjenevë i ka dedikuar ditë më pare për faqen e Smirës, por të cilat janë kontribut i të gjithë smirasve në diasporë.

Ekipi i faqes i është mirënjohës diasporës për këtë dhuratë të çmueshme, e cila do të përdoret me efikasitet të lartë, për t`ju mbajtur të infomuar me zhvillimet dhe ngjarjet në fshat dhe për t`ju sjellë vendlindjen më afër. 

Leave A Reply