Picture 008

Vendi ku ka rënë dëshmori i kombit Ylvi Demiri ka marrë një pamje tjetër. me iniciativë të Fehmi Ramadanit dhe falë kontributit edhe të disa bashkëfshatarëve të Smirës me mjete financiare dhe punë vullnetare, kjo hapësirë është nivelizuar dhe është shtruar me zhavorr. Punimet parashihen të vazhdojnë edhe në fazën e dytë, me rregullimin e  monumenti përkujtimor për Ylviun

Leave A Reply