Picture 005

Disa vullnetarë po vendosin tabelat e shkrimit, të cilat nga Zvicra i ka sjellë dhuratë për shkollën e Smirës, mërgimtari ynë Lah Jashari. Drejtori i shkollës, Xhavit Sahiti, uroi që nxënësit dhe mësimdhënësit t`i gëzojnë ato me rezultatet të mira. Ai u shpreh mirënjohës për këtë mbështetje si dhe falënderoi vullnetarët që ndihmuan në vendosjen e tyre në vend, sidomos Jahi Sejdiun, i cili bëri punën e dorës si dhe ofroi mjetet e tij të punës për këtë qëllim.

Leave A Reply