RAMADAN BERATI PERKUJTIM

Familjarë e të afërm duke i bërë nderime Ramadan Beratit, në 15-vjetorin e vrasjes së tij nga forcat (para) ushtarake-policore serbe. Ai,pikërisht më 15 prill të vitit 1999, pati marrë plagë vdekjeprurëse nga mjete të forta në një ofenzivë serbe në lagjen e tij. Atë ditë u rrahën dhe keqtrajtuan edhe shumë smiras të tjerë, kryesisht të pjesës lindore të fshatit. 

Leave A Reply