Finalja e turneut në futboll, të organizuar në përkujtim të dëshmorëve të Smirës, në 15 vjetorin e rënies së tyre, do të zhvilohet të shtunën, më 5 prill 2014, nga ora 16.00 në fushën e shkollës.  Paraprakisht do të luhet edhe një ndeshje revyale midis një ekipi të përzgjedhur të Smirës dhe një ekipi të smirasve që jetojnë në Shkup. 

Leave A Reply