SMIRA NE MJEGULL

Foto: Gazmend Ferizi (Facebook)

Një lagje e Smirës mezi shihet nga mjegulla e dendur,  më 22 dhjetor 2013. Ka disa ditë që po mbretëron mjegulla në shumë pjesë të Kosovës. Kjo ka vështirësuar dukshëm trafikun ajror dhe rrugor në vend.

Leave A Reply