rruga per kabash

Kanë nisur  ounimet për asfaltimin e rrugës Smirë-Viti, që kalon nga Varrezat e Dëshmroëve. Ky projekt financohet nga e Komuna e Vitisë e cila ka kontraktuar kompaninë VISIONI për kryerjen e punës. Sipas banorëve të Lagjes së Dëshmorëve të fshatit Smirë kjo rrugë do t’ua shkurtojë atyre udhëtimin për në qendër të Vitisë per 4 km. Punëkryesi ka deklaruar se punimet për këtë rrugë te gjatë 1345 metra dhe të gjërë 5.5 metra do të kryhen brenda 10 ditëve.

Leave A Reply