kompanite_per_kanalizimin

Foto: Astrit Shabiu

Disa kompani kanë shprehur interesimin për tenderim për ndërtimin e kanalizimit në fshatin Smirë. Përfaqësues të tyre janë njohur edhe praktikisht me projektin. Ata kanë pasur rastin të shohin hartat e prezantuara nga zyrtarë komunalë si dhe të njihen me terrenin ku do të shtrihet kanalizimi. Ky projekt i financuar nga buxheti komunal, pritet të përfunojë brenda vitit 2013.

Leave A Reply