Radio-Kosova-logoShembulli i mirë i aktivizmit qytetar dhe i organizimit të aktivitetetve dhe aksioneve vullnetare në fshatin Smirë, ka qenë temë e njërës nga  kronikat në emisionin “Korrespondenca”, në Radio “Kosova”.

Në këtë material, aktivistë të Smirës dhe zyrtarë të Forumit për Iniciativa Qytetare-FIQ, si organizatë partnere,   kanë folur për projektet, punën, funksionimin e faqes së internetit, mënyrën e organizimit dhe  gatishmërinë e banorëve për të kontribuar për vendbanimin e tyre.

Ky emision u transmetua të shtunën, më 20 prill 2013, nga ora 18:00, në Radio “Kosova”
Degjojeni kronikën

Leave A Reply