homazhe_2013_2

Dëshmorët Mirali Sejdiu, Hebib Sejdiu, Skender Salihu dhe Ylvi Demiri janë kujtuar në 14-vjetorin e rënies së tyre në altarin e lirisë. Familjarë, bashkëluftëtarë dhe qytetarë kanë nderuar veprën dhe sakrificën e tyre, duke bërë homazhe dhe duke vendosur kurora lulesh në vendin e rënies, te përmendorja në qendër të fshatit dhe pranë varreve të tyre, në Varrezat e Dëshmorëve të UÇK-së, në Viti. LAVDI!

Leave A Reply