AAK_ne_SMIREHalit Ademi, si i propozuar nga kryesia e Degës së AAK-së në Viti, është zgjedhur kryetar i nëndegës së kësaj partie, në Smirë.

Ai deri tani ka qenë nënkryetar i kësaj nëndege.

Në Kuvendin zgjedhor, që u mbajt sonte, u zgjodh edhe kryesia e re në këtë përbërje:

Taulant Ramadani, Isuf Sylejmani, Visar Bajrami, Blerim Bajrami, Granit Ramadani dhe Gazmend Hyseni. 

Në këtë Kuvend morën pjesë edhe struktura udhëheqëse të Degës së AAK-së në Viti.

 

 

 

Leave A Reply