SAM_0180

Pak qytetarë iu përgjigjën të dielën aksionit për pastrimin e ambientit, që ishte ftuar me iniciativë të një grupi të qytetarëve dhe i përkrahur edhe nga Këshilli i fshatit.  Ndoshta edhe moti nuk ishte shumë i përshtatshëm. Mirëpo, ata që dolën, pastruan rrugën kryesore dhe hapësirat publike përreth qendrës së fshatit. Sidoqoftë, është mirë që tradita e iniciativave qytetare dhe e punës vullnetare në Smirë nuk po shuhet.

Leave A Reply