Bora_ne_SmireSmira është zbardhur komplet sivjet për herë të parë. Bora që ka rënë gjatë ditës së djeshme ka mbuluar me një shtresë të bardhë krejt fshatin, por edhe pjesë tjera të Kosovës. Sipas meteorolgoëve, edhe nesër dhe pasnesër paralajmërohen të reshura shiu dhe bore, kurse temperaturat do të jenë të ulta. Sipas tyre, sonte ato kanë rënë nën zero gradë Celsius. Sidoqoftë, kjo tregon se dimri ia behu dhe ne duhet të shtrengëohemi pak.

Leave A Reply