Faqja_e_Smires_shtator_2011_1_320x200Faqja e Smirës ka vazhduar edhe në fundvit të mbajë interesimin tuaj në nivel. Vetëm gjatë muajit dhjetor ka pasur gjithsej 5089 vizita. Sipas statistikave, janë shfeltuar  mbi 24 mijë faqe, kurse koha mesatare e kaluar e vizitorëve ka qenë 4 minuta e 38 sec.  Faqja  e internetit e fshatit Smirë gjatë këtij muaji është shikuar  në 33  shtete, më së shumti në:

 

 

Kosovë                  2277  vizita

Zvicër                      857 vizita

Gjermani                  838  vizita

Francë                     422 vizita

Shqipëri                    132  vizita

SHBA                      149  vizita

Austria                     117  vizita

Maqedoni               70 vizita

Itali                           43 vizita

Përveç kësaj deri tani rreth 100 bashkëvendas tanë na kanë shkruar në librin e mysafirëve dhe mbi 850 kanë shkruar komente tek shkrimet e ndryshme, kurse mbi 800  persona e kanë pëlqyer faqen e Smirës në  Facebook.

 

Leave A Reply