Nga_promovimi_i_web-it_320x200Ekipi i faqes arkiva.fshatismire.com, ju falënderon për besimin që i keni dhënë gjatë një viti të funksionimit të këtij portali.  Ne faqen e kemi bërë për ju, dhe mundi nuk ka ka shkuar huq, sepse ajo është shikuar shumë nga të gjithë smirasit kudo që janë.

 

 

Kjo konsideratë për punën tonë na inkurajon për të vazhduar me përkushtim edhe më të madh, për të përcjellur tek ju, kudo që jeni, kënaqësinë dhe ndjenjat e jetës në fshat,  përmes informacioneve, materialeve dhe fotografive nga
vendlindja jonë-SMIRA.

Ju falënderojmë për  mbështetjen që po i jepni faqes së të gjithë smirasve: www. fshatismire.com!

Me respekt:

Tefik Salihu
Fidan Ferizi
Zeqir Halili
Nijazi Halili

Leave A Reply