Faqja_e_Smires_shtator_2011_1_320x200Faqja e Smirës arkiva.fshatismire.com, po vazhdon të shikohet gjithnjë e më shumë. Statistikat e fundit tregojnë se gjatë këtij muaji,  faqja ka  pasur 6560 vizita, nga 2971 vizitorë unik. Kurse në faqen e Smirës  janë  shfletuar gjithsej  29 588 faqe tjera,  si lajme, lajme nga fshati, njoftime, diaspora, shkolla  etj. Sipas statistikave,  koha mesatare që një vizitor ka kalur  në faqe është 4 minuta e 56 sekonda.

 

 

Faqja  e internetit e fshatit Smirë gjatë këtij muaji është shikuar  në 37  shtete, më së shumti në:

Kosovë                  2,776   vizita

Zvicër                     1,332  vizita

Gjermani                1,005 vizita

Francë                     562  vizita

SHBA                      239  vizita

Austria                     174  vizita

Albania                     99  vizita

Maqedoni                92  vizita

Itali                           90 vizita

Suedi                        41  vizita etj.

Prej hapjes, në fund të dhjetorit 2010, faqja e Smirës ka pasur mbi 30000 vizita.  Përveç kësaj deri tani rreth 100
bashkëvendas tanë na kanë shkruar në librin e mysafirëve dhe mbi 300 kanë shkruar komente tek shkrimet e ndryshme, kurse mbi 750  persona e kanë pëlqyer faqen e Smirës në  Facebook.

Kjo konsideratë për punën tonë na inkurajon edhe  për të vazhduar me më shumë përkushtim për të përcjellur tek ju,
kudo që jeni, kënaqësinë dhe ndjenjat e jetës në atdhe,  përmes informacioneve, materialeve dhe fotografive nga
vendlindja jonë-SMIRA.

Ju falënderojmë për  mbështetjen që po i jepni faqes së të gjithë smirasve: www. fshatismire.com!
 

 

Leave A Reply