Faqja_e_Smires_shtator_2011_1_320x200Faqja e Smirës arkiva.fshatismire.comka dyfishuar numrin e vizitave në muajin shtator, krahasuar me muajt e kaluar. Statistikat e fundit tregojnë se gjatë këtij muaji,  faqja ka  pasur 6256 vizita, nga 3184 vizitorë unik.Kurse në faqen e Smirës  janë  shfletuar gjithsej  27.476 faqe tjera,

 

si lajme, lajme nga fshati, njoftime, diaspora, shkolla  etj. Sipas statistikave,  koha mesatare që një vizitor ka kalur  në faqe është 5 minuta e 30 sekonda.

Faqja  e internetit e fshatit Smirë gjatë këtij muaji është shikuar  në 31  shtete, më së shumti në:

Kosovë                  3163  vizita

Zvicër                       992 vizita

Gjermani                  867 vizita

Francë                     412 vizita

SHBA                      158  vizita

Itali                           149 vizita

Austria                     105  vizita

Maqedoni               116  vizita

Albania                     95  vizita

Suedi                        47 vizita etj.

Prej hapjes, në fund të dhjetorit 2010, faqja e Smirës ka pasur mbi 25000 vizita.  Përveç kësaj deri tani rreth 100
bashkëvendas tanë na kanë shkruar në librin e mysafirëve dhe mbi 300 kanë shkruar komente tek shkrimet e ndryshme, kurse mbi 650  persona e kanë pëlqyer faqen e Smirës në  Facebook.

Kjo konsideratë për punën tonë na inkurajon edhe  për të vazhduar me më shumë përkushtim për të përcjellur tek ju,
kudo që jeni, kënaqësinë dhe ndjenjat e jetës në atdhe,  përmes informacioneve, materialeve dhe fotografive nga
vendlindja jonë-SMIRA.

Ju falënderojmë për  mbështetjen që po i jepni faqes së të gjithë smirasve: www. fshatismire.com!

Leave A Reply