Faqja_e_Smires_shkurt_2011Faqja e Smirës arkiva.fshatismire.com po rritet përditë e më shumë. Ajo po vazhdon të shtojë interesimin e smirasve, 
kudo që janë.  Statistikat e fundit tregojnë se gjatë muajit maj 2011, faqja ka  pasur 3618 vizita, që njëherësh është 
rekordi i saj deri tash, apo 400 vizita më shumë se muajin e kaluar.

 

Kurse në faqen e Smirës  janë  shfletuar gjithsej  21,161 faqe tjera, si lajme, lajme nga fshati, njoftime, diaspora, shkolla  etj. Sipas statistikave,  koha mesatare që një vizitor ka kalur  në faqe është rreth 6 minuta. 
Faqja  e internetit e fshatit Smirë gjatë këtij muaji është shikuar  në këto vende: 
Kosovë              1,894

Zvicër                     777

Gjermani                 405

Francë                    204

Albania                     82

SHBA                       48

Austria                     43

Maqedoni                  41

Britani e Madhe       22

Norvegji                   22

Suedi                       19…

Prej hapjes, më 26 dhjetor 2010, faqja e Smirës ka pasur rreth 12 000 vizita.  Përveç kësaj deri tani rreth 100 
bashkëvendas tanë na kanë shkruar në librin e mysafirëve dhe mbi 420  persona e kanë pëlqyer faqen e Smirës në  
Facebook.
Kjo konsideratë për punën tonë na inkurajon edhe  për të vazhduar me më shumë përkushtim për të përcjellur tek ju, 
kudo që jeni, kënaqësinë dhe ndjenjat e jetës në atdhe,  përmes informacioneve, materialeve dhe fotografive nga 
vendlindja jonë-SMIRA. 
Ju falënderojmë për  mbështetjen që po i jepni faqes së të gjithë smirasve: www. fshatismire.com!

Leave A Reply