PERMENDORJA_2010-4_busti__300_Është shtyrë vendosja e bustit të dëshmorit Mirali Sejdiu, që ishte paraparë për 5 prill, në oborrin e shkollës së fshatit Goshicë, në përvjetorin e rënies së dëshmorit. Ky ndryshim është bërë për shkak të pakënaqësive të disa banorëve të Goshicës me vendimin e Ministrisë së Arsimit, që shkolla e këtij

 fshati të emërtohet “Mirali Sejdiu”. Komisioni për ngritjen e bustit, ka njoftuar se busti është i gatshëm. Edhe mjetet janë mbledhur dhe të gjitha 4675 euro, gjenden në llogarinë bankare në Bankën NLB. Vetëm pritet të tejkalohen këto mosmarrëveshje dhe projekti do të përfundohet.
Komisioni falënderon të gjithë ata që kanë kontribuar me mjete financiare, ose mënyra tjera, për ngritjen e këtij busti.

Llista e kontribuesve për këtë projekt:

1. Migros                         400 €                   
 2.  Zymer Miftari             300 €
3. Florent  Imeri                200 € 
4. Musli Fejzullahu            200 €
5. Jakup Ibishi                   200 €
6. Emrush Azizi                100 €
7. Florim Osmani               100 €
8. Gëzim Imeri                   100 €
9. Brahim Ahmeti              100 €
10. Xhelal Rrahmani          100 €
11. Feriz Ahmeti                100 €
12. Nazif    Hajrullahu        100 €
13. Nexhat Ramadani        100 €
14. Xhavit Salihu                100 €
15. Musa Bajrami                  80 €
16. Bajram Imeri                    60 €
17. Rifa Commerce               50 €
18. Hamit Salihu                    50 €
19. Ejup Ahmeti                     50 €
20. Adem Shahini                  50 €
21. Rekos                              50 €
22. Auto Produkti                   50 €
23. Ismajl Jahiu                       50 €
24. Bujar Misini                       50 €
25. Muharrem Sejdiu              50 €
26. Kemur Mustafa                50 €
27. Nazmi Mehmeti                 50 €
28. Mediterani                        50 €
29. Avdyl Bajrami                   50 €
30. Durak Haxhiu                    50 €
31. Ali Aliu                              40 €
32. Metush Slyejmani              40 €
33. Restorant Lindi                  30 €
34. Ymer Ymeri                       30 €
35. Besim Sahiti                       30 €
36. Nazmi Ramadani                30 €
37. Mustafë Avdyli                   25 €
38. Idriz Halimi                          20 €
39. Press Com                          20 €
40. Elektro Stublla                     20 €
41. Qahil Imeri                           20 €
42. Lindon Azemi                      20 €
43. Xhevdet Imeri                      10 €
44. Imran Imeri                           10 €
45. Ilir Zuka                              300 Sfr
46.Riza Ibishi                            200 Sfr
47. Shemsi Ibishi                      200 Sfr
48. Muhadin Ahmeti                 200 Sfr
49. Lah Sejdiu                          200 Sfr
50. Shpend Salihu                    100 Sfr
51. Mexhid Ibishi                       100 Sfr
52. Alban Ibishi                         100 Sfr
53. Driton Ahmeti                      100 Sfr
54. Mifail Imeri                           100 Sfr
55. Remzi Ahmeti                        50 Sfr
56. Basri Dauti                             50 Sfr

Leave A Reply