Remzi_HaziriNë varrezat e Lagjes Aliaj, në Smirë,  të premten, është bërë varrimi i Remzi (Nuhi) Hazirit. Ai vdiq  të enjten, në moshën 89-vjeçare,  pas një sëmundje të shkurtër.  I ndjeri një kohë ka punuar në Shkup, në një ndërmarrje të ndërtimtarisë, kurse pastaj është marrë me bujqësi dhe ekonomi familjare në fshat.

Ngushëllimet me rastin e vdekjes së tij, do të pranohen në Smirë, deri më 14 prill 2011. 

Ngushëllime familjes Haziri dhe të afërmve!

Leave A Reply