Faqja_e_Smires_shkurt_2011Faqja e Smirës arkiva.fshatismire.com, po vazhdon të shikohet shumë nga smiras dhe të tjerë njerëz. Për këta dy muaj të funksionimit, faqja është vizituar nga  3225 persona (1898 në janar dhe  1327 në shkurt)  nga Kosova dhe shtete tjera-mesatarisht nga 54 vizitorë në ditë.  Koha mesatare që  ata kanë kaluar për çdo shikim të faqe është 8  minuta. Ueb faqja është shikuar në këto shtete:

 

Kosovë               1553               
Zvicër                    825                         
Gjermani               509                  
Francë                   108                     
Maqedoni                68                     
Norvegji                   50    
Austri                        23    
Shqipëri                   21                         
SHBA                       19                        
Suedi                        12                        

 

 

Leave A Reply