010120111150

Viti i Ri· edhe në Smirë  u kremtua në atmosferë gëzimi dhe hareje.

 

Pamje mahnitëse me ngjyra të bukura, nga mjete piroteknike dhe fishekzjarre kanë mbuluar qiellin mbi· fshat,· pikërisht në ndërrimin e moteve.

Urime 2011-ta, me dëshirën që paqja, lumturia dhe mbarësia të mbretërojnë në familjet tuaja.

 

 

Shikoni disa fotografi nga kremtimi në Smirë. 

 

Gëzuar!!!

 

 

 

 

 

Gëzuar!!!

 

 

 

 

Gëzuar!!!

 

Leave A Reply