271220101097Fshati Smirë dhe disa pjesë tjera të Kosovës kanë gëdhirë sot në mëngjes të zbardhuara. Bora që ka filluar mbrëmë dhe që ka vazhduar të bie edhe sot, ka mbuluar sipëfaqen e tokës me një shtresë të hollë.

 

 

Rrugët janë të kalueshme, por shoferët këshillohen të kenë kujdes të shtuar gjatë  drejtimit të automjeteve. 

Meteorologët parashohin që temperaturat të zbresin deri në -7°C gjatë natës, ndërsa gjatë ditës ato nuk do të ngritën mbi 0°C.

Ditët në vijim nuk pritet  të ketë reshje bore, por temperaturat do të vazhdojnë të jetë të ulta.

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply