Sponsorët e faqes

“SMIRA QERAMIKË”, Smirë. Tel. 049/123-354

Material ndërtimor, material për izolim e fasadim

Sanitari, aksesorë, pllaka qeramike nga Spanja, Italia e Turqia, me kualitet të lartë. 

 

____________________________________________________________________

 

“MIGROS MOBILJE” me traditë

Mobilje të dizajneve nga trendet e fundit  botërore, me kualitet superior.

Pikat e shitjes në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj dhe Viti.

____________________________________________________________________________