Njoftohen të afërmit, miqtë dhe dashamirët se ngushëllimet për Kadrushe (Idrizi) Pajaziti do të pranohen edhe në Lozanë të Zvicrës.

E pamja për të do të hapet të shtunën, më 30 gusht 2014, nga  ora 9:00 deri në orë 17:00,  te Xhamia në Malley, Chemin de la colline, nr.7.

Tel. për kontakt: 076 67 28 637, Ramadan Pajaziti.

Kadrushja, ka humbur jetën aksidentalisht në Ferizaj, para një muaji. Ajo ka lindur në fshatin Smirë dhe ishte e martuar në fshatin Radivojc. Ka lënë pas vetes burrin dhe dy fëmijë.

Leave A Reply