Njoftim: Ka vdekur Vahide Salihu (gruaja e Jahi Salihut)

0

Ka vdekur në moshën 71 vjeçare Vahide Salihu (gruaja e Jahi Salihut).

Varrimi do të bëhet sot, më 20 qershor 2020, në Smirë, duke respektuar masat kundër pandemisë me Covids-19.

Ngushëllime familjes Salihu dhe të afërmve të ndjerës!

Share.

Leave A Reply

© Të gjitha të drejtat e rezervuara